Bling bling

Jeg er fascinert av smykkene til Vibe Harslöf og av hvordan hun har skapt nye måter å bære smykker på. I hennes nye kolleksjon Jouer SS15 finner man smykker for ankelen og sneakers som er noen av mine favoritter. Hennes debut kolleksjon for Kinraden består av mer eksklusive og delikate smykker laget av resirkulert 18 karat gull og 925 sterling sølv. Materialet som er brukt i smykkene kommer fra WWF styrte områder i Tanzania.  Du vil finne et lite utvalg av smykkene hos Net-a-porter.com.

love

Agency V invited me over to have a look on their new showroom in Oslo and this is what I fell in love with. I am fascinated by Vibe Harslöf’s creativity, in how she has created new ways of carrying jewelry. You will find jewelry for the ankle and your sneakers in her Jouer SS15 collection. Minimalistic and cool. In her debut collection for Kinraden you will find more exclusive and delicate jewelry made of recycled 18 carat gold and 925 sterling. The wood that is used comes from a single wild area in Tanzania governed by the WWF programs. It has been used traditional diamond cutting techniques and made by hand under fair conditions.

I picked out some favorites, but it was a hard choice among all the beauty she has made. You will find some of the jewelry at Net-a-porter. com.

love

I love your comments!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *